Förutom den smarriga bönröran, som jag lade ut recept på i föregående inlägg, så fyllde jag ciabattan med rostad aubergine, mozzarella, färsk basilika och en skvätt tomatsås
Rör om och fyll ciabattabrödet med röran. 5 st rödlök 2 st tonfisk burkar 2 msk solrosfrön rostade 3 msk basilika hackad 2 msk olivolja 1 dl lätt crème fraiche 1 tsk pressad citron salt peppar Detta behövs till 4 pers. Lägg detta i en skål och fyll på med 2 burkar "lätt tonfisk", 2 msk rostade solrosfrön, 3 msk hackad basilika, 2 msk olivolja och 1 dl lätt crème fraiche
Rör om och fyll ciabattabrödet med röran. Lägg detta i en skål och fyll på med 2 burkar "lätt tonfisk", 2 msk rostade solrosfrön, 3 msk hackad basilika, 2 msk olivolja och 1 dl lätt crème fraiche
Servera med kycklingen och rostadCiabatta. Jag har nog aldrig varit så nyttig som denna veckan då jag bara ätit sallader, både till lunch och kvällsmat
Röran är god att ha på rostat bröd, ciabatta eller annat bröd du gillar. Häll av tonfisken och pressa bort så mycket vatten som möjligt annars blir röran väldigt blöt
Placera blandningen på varje ciabatta. 4 skivor ciabatta, 1 cm tjocka. Krydda ciabattan med olivolja och salt och grilla varje sida av ciabattan 20-30 sekunder tills de är lätt rostade