150 g färska kantareller1 dl vatten¼ dl socker1 msk vitvinsvinäger1 msk ättika2 lagerblad6 svartpepparkorn3 kryddpepparkorn½ liten gul lök, i tunna skivor½ liten morot, i tunna skivorKoka upp vatten, socker, vinäger, ättika och kryddor i en kastrull. 1 msk ättika
2 msk perstorps ättika (24%). 2 msk perstorps ättika (24%). Till kvällens söndagsmiddag (recept kommer) som jag fick laga i mitt ”nya” fina kök så gjordes de pressgurka
ättika 12%. Sätt ugnen på 150°. Koka ihop lagen. Rulla ihop strömmingfiléerna med skinnsidan utåt. Slå den varma lagen över strömmingen och baka av i ugnen ca
0,5 dl ättika. 0,5 dl ättika. Påsken på väg och den årliga påsksillen måste ju bara läggas in. Som ni kanske vet är jag en stor sillälskare och försöker hitta på en påsksill, en midsommarsill och en julsill varje år
Koka upp vatten, socker och ättika och låt lagen svalna. 1/2 dl ättika. 1/2 dl ättika. Det är långfredag, den där långa dagen då inget roligt ska hända och man bara ska vara stillsam
1 dl ättika. 1 dl ättika. Fänkål – I freakin love you. Så användbar och god. Jag har oftast en burk med skivad, inlagd fänkål hemma i kylen som snabbt sätter smak på en sallad, macka eller burgare