800 g rådjursfilé. 1500 g spetskål, finstrimlad. 1smör, till stekning. 14 dl vispgrädde. 120 g färsk vintertryffel, lövtunt skivad, eller tryffelhack i olja
Rosastekt lammrostbiff med grönsakssås, sallad toppad med halloumi. Ännu en helg håller på att rundas av och det med lite god mat, barnen kollar TV och äter popcorn
60 grader ger medium eller rosastekt kött. Ta fram och låt köttet ligga framme övertäckt med plastfolie så att det blir rumstempererat medan du börjar laga övriga tillbehör
Lägg över i en ugnssäker form, sätt i en köttermometer och stek ankbrösten i mitten av ugnen, 150 grader, tills innertemperaturen visar på 55-62 grader (rosastekt)
Lägg över i en ugnssäker form, sätt i en köttermometer och stek ankbrösten i mitten av ugnen, 150 grader, tills innertemperaturen visar på 60-62 grader (rosastekt)