I år ville jag testa något nytt så jag blandade karemelliserad mjölk i mina Rockyroad. Men då är det så här att det kommer den inte riktigt att göra när det är karmelliserad mjölk i för den går inte att frysa
I år testade jag dock en ny variant, där man blandar kondenserad mjölk med den smälta chokladen. Som hos många andra har Rockyroad-godiset blivit ett stående inslag på julen även hos oss
Koka upp grädde, mjölk och sirap. RockyRoad topping. Fudgeglasyr och Tocky Road topping. Finhacka chokladen och rör ner den i den varma gräddmjölken så att chokladen smälter
De innehåller kondenserad mjölk och det var riktigt gott. Visst ser de goda ut, rockyroad fudge. Smält chokladen och smöret varsamt i en kastrull, häll i den kondenserade mjölken och rör i hop
Är såsen för tjock tillsätt lite mjölk och rör om. Chokladmousse. Hacka chokladen och låt den smälta i en skål över hett vattenbad eller i mikron i ca 1 1/2 minut
Ha i smör och kondenserad mjölk och värm lite till, tills allt smält. RockyRoad Fudge. Alltså inte vanlig RockyRoad (som ärligt är sådär) utan fudgevarianten som är mjukare och med fylligare smak - superenkelt och livsfarligt