Ristoppar recept

Ristoppar

Ristoppar

Smält kokosfettet i en kastrull på svag värme. Ställ åt sidan att svalna. Vispa ägg och florsocker vitt och poröst
Ristoppar

Ristoppar

Smält fettet i en kastrull. Rör ner socker, sirap och kakao. Blanda väl. Låt blandningen koka häftigt någon minut under omrörning
Julgodis...

Julgodis...

Ristoppar med vit. En godare jul. Snart stundar julen. Julpyntet hänger på plats, glöggen. har smakats av och pepparkakorna är bakade

Ristoppar

Smält kokosfettet på svag värme och låt det svalna vispa ägg ock florsocker vitt och poröst och tillsätt därefter kakao och vanillinsocker rör ner kokosfettet i en fin stråle under varsam omrörning blanda sist ner vårgårdariset klicka ut smeten i småbrödsformar och ställ dem kallt att stelna

Ristoppar

Låt smöret smälta i kastrull och tillsätt socker, kakao och sirap. Rör tills allt har löst sig och låt sedan smeten koka kraftigt en minut

Ristoppar

Detta är en smet för lite större barn - den ska nämligen koka några minuter och hanteras ganska varm

Ristoppar

1.  Smält fettet i en kastrull. Rör ner socker, sirap och kakao. Blanda väl. 2.  Låt blandningen koka häftigt någon minut under omrörning