Risbiffar recept

Risbiffar

Risbiffar

nu, på Risbiffar. Stek tills risbiffarna är krispiga och gyllene på båda. Gyllenbrunt stekta Risbiffar. Risbiffar ca 8 st
Risbiffar

Risbiffar

När man blir sugen på falafel utan att ha blötlagda kikärtor är dessa risbiffar utmärkta ersättare. Ett stående problem i mitt kök är att böner och ärtor glöms att läggas i blöt dagen innan jag tänkt tillaga dem
Risbiffar

Risbiffar

nu, på Risbiffar. Stek tills risbiffarna är krispiga och gyllene på båda. Gyllenbrunt stekta Risbiffar. Risbiffar ca 8 st
Risbiffar med spenat

Risbiffar med spenat

De här risbiffarna med spenat var faktiskt helt okej, trots den något mossiga framtoningen (något att bjuda på till halloween kanske
Försvinnande goda risbiffar med ratatouille

Försvinnande goda risbiffar med ratatouille

Så, denna måndag bjuder jag på försvinnande goda risbiffar med mycket smak. Meat-free Monday idag igen och igår fick jag passande nog ett mail om en undersökning som Sifo har gjort som visar att 36% av svenskarna äter vegetariskt minst en eller flera gånger i veckan

Italienska risbiffar

Italienska risbiffar, 4 portI kruka basilika3 ägg1 dl riven parmesanost8 dl kokt kallt risca 1 tsk salt1/2 tsk svartpeppar2 msk olivoljaTillbehör

Italienska risbiffar

Plocka och hacka basilikan. Vispa äggen lätt, tillsätt ost, basilika, ris, salt och peppar, blanda väl

Enkla risbiffar

Blanda ingredienserna, forma till biffar och stek dem på oljad stekpanna

Risbiffar

Börja med att vispa riset till en kletigmassa med en elvisp. man ska kunna forma bollar av massan tillsätt sedan ingredienserna