4-6 portioner. Finhacka löken och skär morot och selleri i tunna stavar. Stek dem i väl uppvärmd olja sänk därefter värmen och fräs i ca 5 minuter på medelhög värme för att få en fin färg
Favorit i repris. Tror jag lagt ut detta recept förut men det tål att upprepas. Lax är både billig, god och enkel vardagsmat som oftast lagas på en kvart
Hej bloggen, och du som läser, det var länge sen. Nu är jag tillbaka med ett litet men naggande gott (var nu det uttrycket kommer ifrån, kanske ska maila Språket på P1 och fråga) inlägg om en riktigt god räkmacka som går ursnabbt att göra (när väl räkorna är skalade och äggen kokta
instagram 100kitchenstories. I confess, jodå jag älskar choklad och älskar Magnums olika typer av pinnglass med choklad i – framför allt nu till sommaren
Denna är min nya favorit när det gäller potatissallad, den är otroligt god och väldigt fräsch. Vi hade den på midsommarafton till det grillade köttet på kvällen, det blev en hit
Ända sedan jag såg det här receptet hos Matplatsen i somras så har jag varit sugen på att testa. Efterrätter som kan förberedas och förvaras i frysen och sedan tas upp vid behov är alltid lika bra
Jag säger som Gert Fylking. ÄNTLIGEN. Äntligen har jag premiärlagat mat i vårt nya kök. -) Visserligen utan häll och rinnande vatten men med en ugn kommer man långt
Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten. Koka upp grädde, socker och saffran. Låt sjuda i ca 5 minuter. Ta bort saffranskoket från plattan och rör ner gelatinbladen