Blanda purjolök, renkött, pumpa med äggstanning. Varva i en lergyta med stekt skivad lök. Tärna köttet och svetta med lök, äpple och vitlök i lite olivolja
högrev, älg eller renkött, gärna med ben. purjolök. högrev, älg eller renkött, gärna med ben. Lägg kött, en skalad och delad gul lök, skalad palsternacka, kryddorna ( gärna i en tekula) och buljongtärningarna i en rymlig gryta
Produkterna som lanseras är långkokt hjortkött, långkokt älgkött och långkokt renkött. Mört mycket välsmakande hjortkött som bara föll i sär, stekt svamp, rökig majonäs med himmelsk sälta och tuggmotstånd från sidfläsket, krispig syrad rödlök, fluffigt grillat briochebröd – vi blev helvilda av lycka
Bred över creme fraiche och toppa med pumpa, strimlat rökt renkött och smulad fetaost. Blanda kryddor, pressad vitlök, olja, salt och peppar till en pasta
Lägg i renköttet och stek det i några minuter. Skala löken och finhacka den. Fräs löken snabbt. gul lök2 dl crème fraiche2 msk soja1-2 msk rapsoljasalt och peppar efter smak