Remouladsås smör recept

Mandelpanerad fisk med remouladsås

Mandelpanerad fisk med remouladsås

Till fisken serverade jag lättkokt broccoli och en enkel remouladsås (LÄNK). Gillar man ej remouladsås så tipsar jag om denna pepparotsdillsås (LÄNK) som alternativ
Panerad rödspätta med remouladsås

Panerad rödspätta med remouladsås

Smör och olja till stekning. Värm en stekpanna på hög värme och lägg i smör och olja. Remouladsås 2 portioner. Relaterade Remouladsås 2 portioner
Stekt torskfilé med remouladsås

Stekt torskfilé med remouladsås

smör eller margarin. Servera med kokt potatis, remouladsåsen, ärtor och citronklyfta. Stek fisken i 2–3 minuter per sida i en stekpanna med smör
Stekt torsk med remouladsås

Stekt torsk med remouladsås

Hetta upp en stekpanna med en klick smör. Stekt torsk med remouladsås, kokta gröna ärtor och ugnsstekt potatis
Panerad torsk med remouladsås

Panerad torsk med remouladsås

smör. Till fisken gjorde jag en remouladsås och kokade potatis till barnen, till mig blev det broccoli
Dillpanerad fisk med remouladsås och ärtor

Dillpanerad fisk med remouladsås och ärtor

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Fisk 600 gram rödspättafilé(er) 2 st ägg 1 kruka(or) dill 2 dl ströbröd 0,75 tsk salt 3 krm svartpeppar 0 st olivolja 0 st smör Sås 2 dl crème fraiche 150 gram cornichons 2 msk kapris 1 klyfta(or) Citron , ca 1 msk 0 st salt 0 st svartpeppar Tillbehör 800 gram färskpotatis(ar) 250 gram gröna ärtor 4 klyfta(or) Citron Köp receptet
Stekt fisk med remouladsås

Stekt fisk med remouladsås

4 900 g fast potatis Remoulad 1 förp pickles (à 390 g) 2 dl crème fraiche 1 tsk dijonsenap salt och peppar Fisk 600 g alaska pollock 2 msk smör eller margarin 150 g salladsärtor Lägg till i inköpslistan
Fiskpinnar med remouladsås

Fiskpinnar med remouladsås

Gjorde hemlagade fiskpinnar med remouladsås i helgen som gick. Dessa serverades sedan med den hemlagade remouladsåsen, kokt potatis och broccoli
panerad spätta med remouladsås

panerad spätta med remouladsås

Stek fisken i smör i stekpanna några minuter på varje sida. Egentligen vet jag inte vad "rätt" recept till remouladsås är, jag slängde bara ihop de ingredienser som jag vet förekommer, men gott blev det
Pankopanerad torsk med remouladsås

Pankopanerad torsk med remouladsås

600 g torskfilé 1 dl vetemjöl 2 ägg, uppvispade 3 dl pankoströbröd salt smör, till stekning. Remouladsås0,5 dl majonnäs 2 dl crème fraîche 1,5-2 dl gräddfil 0,75 dl bostongurka 0,5 tsk curry 0,5-1 msk dill, hackad salt svartpeppar, nymalen. Tillbehörev 600 g kokt potatis, nykokt 1 msk smör, smält gräslök, finskuren citron, i klyftor