Till fisken serverade jag lättkokt broccoli och en enkel remouladsås (LÄNK). Gillar man ej remouladsås så tipsar jag om denna pepparotsdillsås (LÄNK) som alternativ
Stek i olja och smör till gyllene och frasiga på båda sidor. 1Neutral olja och smör till stekningBryt av alla blomkålsbuketter och skär även stammen i mindre bitar
4 900 g fast potatis Remoulad 1 förp pickles (à 390 g) 2 dl crème fraiche 1 tsk dijonsenap salt och peppar Fisk 600 g alaska pollock 2 msk smör eller margarin 150 g salladsärtor Lägg till i inköpslistan
Stek fisken i smör i stekpanna några minuter på varje sida. Egentligen vet jag inte vad "rätt" recept till remouladsås är, jag slängde bara ihop de ingredienser som jag vet förekommer, men gott blev det
Hackat ägg, smält smör lite vatten eller en skvätt grädde. Jag är också väldigt stolt över att jag gjorde egen remouladsås, kommer ALDRIG köpa färdig igen kan jag säga