1/2-1 dl majonnäs. Häll alla ingredienserna i en skål (jag brukar alltid börja med den mindre mängden i ett recept, det är lättare att öka på än att dra ifrån
Rör ihop majonnäs och crème fraiche,. 4 dl majonnäs. Tillsätt citron, senap, salt, peppar och gurkmeja. Vänd försiktigt ihop det hela med hackad gurka, kapris, persilja och de hackade äggen
*hemmagjord, såklart - lägg två äggulor i en skål, tillsätt lite dijonsenap och pressad citron - häll över rapsolja i en smal strimma och vispa kraftigt tills du har en lagom fast majonnäs
Blanda i majonnäs. Förvara remouladsåsen i kylen. 11,5 dl majonnäs. 0,5 dl ättiksgurka. 10,5 dl syltlök. 11 dl pickles av grönsaker som morot, blomkål osv eller ta mer av ättiksgurka och syltlök
Dessutom innehöll originalreceptet bara majonnäs men jag tycker att det lättar upp lite att tillsätta creme fraiche, vill ni äta mejerifritt så kan ni ta enbart majonnäs
Blanda ner majonnäs och kryddor och rör blandningen slät. 2 dl majonnäs, äkta. 1. Tips. Passar perfekt till rostbiffsmackan med rostad lök och snittgurka och till den friterade spättan med räkstjärtar och citronklyfta samt till skivad torskrom på danskt rågbröd med citronklyfta