Remouladsås ägg recept

Hemgjord remouladsås

Hemgjord remouladsås

Vänd försiktigt ihop det hela med hackad gurka, kapris, persilja och de hackade äggen. 2 hårdkokta ägg
Remouladsås

Remouladsås

På tallriken ligger också torsk som jag vände i ägg och panerade i pofiber, mandelmjöl, salt och peppar
Remouladsås

Remouladsås

dl olja, 1 st ägg mixas med stavmixer. 1 st ägg. Print. Remouladsås. Ingredienser. 1 sats majonäs. 1 dl inlagd gurka
Remouladsås till panerad rödspätta

Remouladsås till panerad rödspätta

Vänd halvtinade filéer i pofiber, vispat ägg och sist krispiga fläsksvålar - som mixas till finstötta smulor med salt och peppar i matberedare
Mandelpanerad fisk med remouladsås

Mandelpanerad fisk med remouladsås

Vispa upp ägget med grädden i en djup tallrik. Till fisken serverade jag lättkokt broccoli och en enkel remouladsås (LÄNK)
Panerad rödspätta med remouladsås

Panerad rödspätta med remouladsås

Blanda allt utom ägg i en tallrik. Vispa upp ägget i en annan tallrik. Värm en stekpanna på hög värme och lägg i smör och olja
Stekt torskfilé med remouladsås

Stekt torskfilé med remouladsås

Vänd fisken i mjöl, sedan i uppvispat ägg och till sist i ströbröd blandat med salt och peppar. Servera med kokt potatis, remouladsåsen, ärtor och citronklyfta
Panerad torsk med remouladsås

Panerad torsk med remouladsås

Jag brukar oftast panera med ägg och mandelmjöl men den här gången gjorde jag på "riktigt" vis dvs med vetemjöl, ägg och ströbröd
Panerad rödspätta med dansk remouladsås

Panerad rödspätta med dansk remouladsås

Först vänder man fisken i mjöl, sedan över i ägg och därefter ner i ströbrödet. Serveras här med kokt potatis och hemgjord dansk remouladsås *tungan hänger utanför*
Dillpanerad fisk med remouladsås och ärtor

Dillpanerad fisk med remouladsås och ärtor

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Fisk 600 gram rödspättafilé(er) 2 st ägg 1 kruka(or) dill 2 dl ströbröd 0,75 tsk salt 3 krm svartpeppar 0 st olivolja 0 st smör Sås 2 dl crème fraiche 150 gram cornichons 2 msk kapris 1 klyfta(or) Citron , ca 1 msk 0 st salt 0 st svartpeppar Tillbehör 800 gram färskpotatis(ar) 250 gram gröna ärtor 4 klyfta(or) Citron Köp receptet
Fiskpinnar med remouladsås

Fiskpinnar med remouladsås

Till fiskpinnar gör man en sk dubbelpanering, dvs man vänder först fisken i vetemjöl som kryddats med salt och peppar, sedan vänder man den i ägg och sist i ströbröd
Fiskpanetter med remouladsås

Fiskpanetter med remouladsås

Vispa ägget. Remouladsås. Vänd fisken först i ägg och sedan i ströbröd och lägg över på en tallrik. Remouladsås