Tillsätt vitlök, parmesan, mozzarella och ricotta. Har även köpt en raviolimaker. )3 dl grädde1 ½ dl vitt torrt vin2 msk kalv eller grönsaksbuljong1 - 2 vitlöksklyftor, pressade½ dl parmesan, riven½ dl mozzarella, riven½ dl ricottasalt och peppar20 valnötter, finhackade och man vill lyxa till det, tillsätt 20 gr rostade pinjenötter
Fräs på strimlad bacon och finhackad vitlök i en rymlig stekpanna. Lagade en väldigt god söndagsmiddag igår av kalvstek, gräddig örtagårdssås och tillbehör, ni ska få recept på den senare men först en grymt god pasta med färsk ravioli
Finhacka lök och vitlök. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs lök, vitlök och skinka tillsammans med rivet citronskal, peppar, rosmarin och timjan ca 1 minut. Koka raviolin i rikligt med lättsaltat vatten ca 3 minuter. 2 vitlöksklyftor
Därefter tillbringade vi drygt två timmar med att göra svamp- och ricottafyllning (skogschampinjoner, torkar karl-johansvamp, ricotta, parmesanost, scharlottenlök, vitlök och svartpeppar) och tryffelskum (scharlottenlök, vitlök, kycklingbuljong, grädde, tryffelolja)
Skiva tomaterna , pressa vitlöken. Jag fick instruktioner om att inte lämna min sjukbädd och överraskas en stund senare med hemlagad ravioli med körsbärstomatsås