Tillsätt vitlök, parmesan, mozzarella och ricotta. Har även köpt en raviolimaker. 20 st räkor, skalade2 msk ricotta2 msk parmesan, riven2 msk mozzarella, riven1 msk hackad dillPestofyllning. 2 msk pesto2 msk ricotta2 msk parmesan, riven2 msk mozzarella, rivenParmafyllning. 2 msk hackad valfri parmaskinka2 msk ricotta2 msk parmesan, riven2 msk mozzarella, rivenFyll med önskad fyllning och se till att de håller ihop i kanterna. )3 dl grädde1 ½ dl vitt torrt vin2 msk kalv eller grönsaksbuljong1 - 2 vitlöksklyftor, pressade½ dl parmesan, riven½ dl mozzarella, riven½ dl ricottasalt och peppar20 valnötter, finhackade och man vill lyxa till det, tillsätt 20 gr rostade pinjenötter
Tomatsås och Ravioli. 2 dl riven mozzarella. 500 g färsk pasta (ravioli). Det är lätt att göra köttgrytor i slow cookern, men jag börjar bli aningens trött på det
Sallad1/2 zucchini 1/2 kruka persilja 1/2 citron 1/2 msk olivolja salt och pepparPasta390 g pastasås basilikacayennepeppar250 g girasole med tomat, mozzarella och basilika1 dl ricottaost 140 g bresaolaSätt på en kastrull med vatten till pastan
mozzarella/tomat, kyckling/fetaost, ricotta/spenat eller kantarell/hasselnöt. Jag har tidigare gjort dinkelravioli som blev väldigt goda (recept här), men denna gång provade jag med något så vågat som rårismjöl
Eller varför inte använda ett glas och forma ut små cirklar och göra ravioli eller tortelloni. I veckan gjorde jag ordning en pastadeg då jag var sjukt sugen på pasta med goda tomater och mozzarella som jag hade köpt med mig hem
Dela körsbärstomaterna i kvartar och dela mozzarellan med fingrarna i mindre bitar. Stansa ut runda eller fyrkantiga raviolis (eller skär med vass kniv)
fyll på med ett tunt lager köttfärs, kanpersteekt bacon som du hackat fint, lite tomatsås ( recept på tomatsås finns under ravioli), och riv sedan över ett lager med parmesan