Plötsligt dök fenomenet ramslök upp lite varstans i recept, diskussioner och böcker. Som av en händelse hade arbetskollegan hittat ett bestånd ramslök och då var det som om allt föll på plats, nervositeten försvann och "middagsmatens succé var ju given"
Tillsätt örter och skivad citron. Öppna paketet och skiva ramslöken tunt och fördela över fisken. 1 bunt ramslök. 2 hela rödingar, ca 0,7-1 kg 4 knipplökar 8 gröna sparrisar 100 g nypotatis 1 bunt ramslök 2 citroner 20 g gräslök 20 g dill 50 g smör 50 g forellrom 1,5 dl crème fraiche 2 tsk japansk soja 1 msk citronsaft salt och peppar
Mina favoriter var helt klart krondill och ramslök som jag också köpte med mig hem. Österlenkryddor, grekisk orgeno, Gunnarshögs Gård, krondillsolja, lavendelsenap, libbsticka, matresan, Petersborgs gård, ramslöksolja, Ystad Saltsjöbad
Whisky funkar kanon, ramslök likaså och att använda indiska kryddor blir hur gott som helst. I gårdagens korv användes färska örter som vi hade stående i köksfönstret och som bara bad om att få bli använda till något, annars skulle de snart sluta sjunga på den där sista versen också