I nästa inlägg plockar vi fram rabarbersmakande minnen från barndomen. Idag gör jag en liten avstickare från planen att servera er min favoritdessert som jag lovade i mitt senaste inlägg, den kommer senare
Det slutade med en curd och idén till den kom egentligen av att jag ville göra en cheesecake med rabarbersmak och för att kunna göra den behövdes rabarber i något mer flytande form
3 ägg (separerade, gulan för sig och vitan för sig)0,75 dl socker3 dl vispgräddeca 1,5 dl rabarberkräm (mängden är helt valfri, beroende på hur mycket rabarbersmak man vill åt)Separera äggen, och vispa äggvitorna för sig och äggulorna tillsammans med sockret i en annan bunke
kryddig pärongröt med hemmagjort raw hasselnötssmör + NOA relaxation med fläder- och rabarbersmak. NOA Relaxation med fläder- och rabarbersmak var god även den precis som deras NOA med björnbär och björksav, Jag måste dock säga att det var något med björnbär och björksav (kanske att jag verkligen tyckte den smakade "svensk natur"
Kryddig pärongröt med raw hasselnötssmör & NOA fläder- och rabarbersmak. instagram 100kitchenstories. När jag fyllde 20 år för drygt en månad sedan så skrev jag texten "20 saker om mig själv"