Dra bort bakpappret från den kalla bottnen och bred över rabarberfyllningen. Fredag igen. Och den där extremt trevliga fredagskänslan kommer ju liksom av sig själv
Rabarberfyllning. Koka ihop alla ingredienserna, låt svalna. Lägg ungefär 1 tsk fyllning på varje vårrulleark, penslla kanterna med uppvispat ägg eller vatten och rulla ihop
Rabarberfyllning. Placera första botten i och fördela rabarberfyllningen, lägg på andra botten och bred ut vaniljkrämen, därefter läggs tredje botten på och där fördelas 1 dl av jordgubbsfyllningen och slutligen läggs den fjärde botten på och där breds moussen ut
Rabarberfyllning. Rabarberfyllning. Kakan på bilden som jag la ut på Instagram och Facebook måtte ha sett väldigt god ut, för nu är det önskat att jag även lägger ut receptet
Rabarberfyllning. I förrgår gjorde jag ju en rabarberpaj på ett för mig alldeles nytt mjöl. Jag har länge tänkt skicka efter detta mjöl, för jag har aldrig sett det i en butik, men så kom jag att prata med en kompis om det, och det visade sig att hon hade mjölet hemma
Gör rabarberfyllning. 1. Gör pajdeg. Skär smör i stora tärningar, lägg i matberedare med knivinsatsen och mixa snabbt med mjöl, salt, citronskal och socker
Rabarberfyllningen. Hela avlånga landet verkar hamnat i rabarberyra. Och jag hänger på. I lördags bjöd syrran på rabarberpaj med kardemumma som var ljuvlig
Rabarberfyllning. Häll rabarberfyllningen i pajskalet. Rabarberfyllning. Smält smöret i en kastrull. Dra den av värmen och blanda ner mjöl, socker, salt till en smulig deg
Rabarberfyllning. Häll rabarberfyllningen i pajskalet. Rabarberfyllning. Paj. Smält smöret i en kastrull. Dra den av värmen och blanda ner mjöl, socker och salt till en smulig deg