Rabarbercheesecake recept

Snabb rabarbercheesecake i glas

Snabb rabarbercheesecake i glas

Botten3 ägg 1,5 dl strösocker 1,5 dl vetemjöl 0,5 dl majsstärkelse (eller potatismjöl) 2 tsk vaniljsocker 1,5 tsk bakpulver
Snabb rabarbercheesecake i glas

Snabb rabarbercheesecake i glas

Denna dessert går snabbt att slänga ihop. Jag använde mig av en rabarberkompott och digestivekex. Men den går bra att variera och använda ex färska bär och chokladkex

Leilas rabarbercheesecake

Ingredienser. Rabarberkompott. 1 l skivad rabarber. 3 dl strösocker. 1 st vaniljstång, urskrapad. Kexbotten. 400 gr digestivekex
Snabb Rabarbercheesecake i glas

Snabb Rabarbercheesecake i glas

I torsdags bjöd jag på rabarbercheesecake som dessert efter en god grillmiddag. RABARBERCHEESECAKE 4 portioner
Rabarbercheesecake

Rabarbercheesecake

en rabarbercheesecake som jag tyckte såg fantastisk ut. Så när min fina väninna Ulrica med familj kom över på en grillkväll blev det just Leilas rabarbercheesecake som serverades som dessert
Rabarbercheesecake

Rabarbercheesecake

RabarbercheesecakeJag skördade massor av rabarber the other day och så hittade jag detta recept i ett av de senaste numren av Allt om Mat

Rabarbercheesecake

Mixa kex och mandel i en matberedare. Smält smöret. Blanda smör och kex- och mandelsmul. Tryck ut i en form, 24 cm i diameter, med löstagbar kant med bakplåtspapper i botten
Rabarbercheesecake

Rabarbercheesecake

Jag är tokig i rabarber. Det är något särskilt med de där smakerna som man bara kan få under en kort period varje år, då vill man verkligen maxa