Blanda ihop den fint delade skinkan med crème fraiche, hackad purjolök (halva purjolöken) och 1½ dl riven ost, krydda med cayennepeppar, paprikapulver och peppar. Blanda ihop de 3 kokta äggen som hackas och 6 msk kaviar, resten av purjolöken och de skalade räkorna och 1/3 av majonnäs mixen (se lager nr 4) till en röra som läggs ut på Hönökaka nr 3. 6 msk kaviar. 150 g röktskinka
Tryck fast den röktaskinkan runt om hela tårtan,. Blanda ihop mjukosten med den skurna skinkan. Skala och hacka äggen, blanda dem med kaviar och 1 dl vispgrädde. 350 g kaviar. 200 g Lyckans Ost skinka. 300 g Tulips skinka. 2 x 500 g Lyckans Ost skinka. 270 g röktskinka
lite kaviar. Blanda samman och tillsätt lite kaviar. lite kaviar. ca 30 skivor röktskinka. 7 skivor röktskinka, strimlad. ca 30 skivor röktskinka. 7 skivor röktskinka, strimlad
Skär gurka, rökt och kokt skinka i små tärningar och lägg i samma bunke som äggen. Lägg den kallröka laxen i små rullar i mitten, täck de tomma sidorna med räkor, lägg kaviaren ovanpå laxen och strö över lite gräslök och persilja
Hacka en gurka, 3 tomater och den röktaskinkan i små bitar. Vispa 5 dl grädde och rör sen ner kaviarn och 1 tub majonäs. Kvar är nu 2 tomater, lite gurkan, en citron och kokt skinka. 1 liten tub kaviar 190 g. 400 g röktskinka. 12 skivor kokt skinka
Blanda osten, hackad skinka, ananas och lite av gräddblandningen ca 1 dl. Blanda i hop 4 hackade ägg, gräddblandning ca 1 dl, kaviaren. 600 g röktskinka. 3 msk kaviar
Till frukost kommer det lyftas på den röktaskinkan och skrikas efter Pata negra. Ert fotbad kommer snart kallas sous vide och när det serveras Kalles kaviar till äggen kommer ni behöva förklara varför man hos Thomas och Sofia får störrom
Dagens frukost bestod av dessa frallor, knäckebröd, finn crisp, Norrgott, brieost, röktskinka, lufttorkad skinka, ost, rabarbermarmelad, leverpastej, ägg, kaviar, smörgåsgurka, färsk gurka och tomat