Kokoskokt råris (använd kokosmjölk istället för vatten), ugnsbakad kyckling med fetaost blandat med grekisk yoghurt, soltorkadetomater och oliver + färgglad sallad till det
Men skippa inte tomaterna och limeklyftorna för de utgör en del av smaksättningen. Chorizofylld rödspätta, 4 pers. 8 rödspätta filéer, rätt stora4 soltorkadetomater100 g chorizo1 msk olivolja8 tomater, halverade½ dl olivolja1 lime, i klyftorett par kvistar färsk timjansalt och svartpepparSätt ugnen på 200°. Mixa soltorkadetomater och chorizo till en slät kräm, blanda med 1 msk olivolja och bred över fiskfiléerna. 8 rödspätta. 4 soltorkadetomater. 8 tomater
Nu har jag lagat den goda rätten två gånger, både med rödspätta och torsk. Klyfta tomaterna och värm tillsammans med hackade soltorkadetomater, rödlök, socker och honung
Blanda philiadelphiaost, soltorkadetomater, vitlök och cayennepeppar. Ostfyllningen blev över från kycklingen jag gjorde igår, så jag passade på att även fylla rödspättan