6 1 kg rödkål 3 morötter 1 dl rostade solrosfrön Dressing 1 1/2 tsk grov osötad senap 2 msk vinäger, gärna balsamvinäger eller äppelcidervinäger 1 tsk flytande honung 1 dl neutral olja ca 1 tsk salt 1/2 tsk nymalen svartpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Denna rödkålssallad hittade jag på ICA. Toppa med solrosfröna. 1,5 tsk grovkornig senap, 2 msk vit balsamvinäger, 1 tsk flytande honung, 0, 75 dl neutral olja samt lite salt och nymalen svartpeppar. 1 tsk flytande honung
Rör samman wasabi, vinäger, honung, salt och peppar. Rödkål i kombination med wasabi blev så gott. Vispa ner olivoljan, starta med en tunn stråle och fortsätt vispa tills det tjocknat
Blanda senap, vinäger och honung i en skål. Vispa i oljan droppvis och smaka av med salt och peppar. Blanda kål och morötter med dressingen, strö över solrosfrön och servera
Lägg upp salladen med rotfruktsstavar, apelsinfiléer och mandlar och servera eventuellt med bröd. Vispa ihop vinäger, senap, honung och olivolja, salta och peppra och blanda ner det i kålen
I helgen gjorde jag en av julens måsten, rödkålssallad gjord med Crock-Pot. Färdig rödkålssallad. I oktober uppgraderade jag min Crock-Pot med en ny utrustad med automatisk omrörningsfunktion
I och med detta inlägg med recept på en rödkålssalladmed asiatisk touch som fanns med på vårt midsommarbord lägger jag årets midsommarfirande bakom mig
Strimla rödkålen och blanda med olja, vinäger, honung, senap, salt och peppar. 1 msk flytande honung. Stek baconet knaprigt, helt eller i bitar, och låt rinna av på ett hushållspapper