Denna gång serveras betorna i form av dessa läckra rödbetsbiffar. Rödbetsbiffar. Rödbetsbiffar. Blanda 2 dl crème fraiche, turkisk yoghurt eller avrunnen fil (se här) med ½ - 1 tsk persilladekrydda & en liten gnutta malen vitpeppar
Sås av yoghurt och mosad getost passar också. Men nu ska det bli rödbetsbiffar. RödbetsbiffarRÖDBETSBIFFAR 1 finhackad gul lök1 liter rårivna rödbetor4 ägg1 tsk saltsmör till stekningVispa äggen lätt
Häll yoghurt, äppelcidervinäger och honung i en skål, salta och peppra och rör om. Servera rödbetsbiffarna med salladsblad, skivad avokado, coleslaw, groddar och frön
Blanda ihop gurka, vitlök, turkisk yoghurt och lite salt och peppar. Så förra veckan lagade jag dessa rödbetsbiffar med fetaost i och quinoa och gurkröra till
Gjorde mitt andra försök att göra rödbetsbiffar. Rostade rotfrukter (morot, potatis, rotselleri, olivolja, timjan) och gjorde en getostcreme på 100 g färskost, 1 dl grekisk yoghurt och ca 100 g getost som jag mosade i hop med en gaffel. 1 dl grekisk yoghurt
Blanda ihop yoghurt och fetaost och koka quinoan. 3 rödbetor1 gul lök1-2 klyftor vitlök1 äggCa 2 msk mjöl (jag använde bovetemjöl)SaltSvartpepparQuinoaSpenatSojabönorYoghurtFetaostAvokadoCitronGör såhär
Servera med turkisk yoghurt smaksatt med vitlök, salt och svartpeppar och en blandad sallad. Då blir det goda rödbetsbiffar med smak av ingefära och citron
Stek filébitarna i en annan panna och blanda under tiden ihop såsen genom att mosa ädelost tillsammans med turkisk yoghurt eller créme fraîche, smaka av med salt och peppar
Du kanske gillarLins- och rödbetsbiffar med cole slawSockerfria chokladmuffins med cashewkrämHållbar November Challenge och vegetarisk månadFruktig smoothie med acai och chiafrönJordgubbssmoothie med smak av sommar