Pannacotta är enkelt att göra med gelésocker och med jordgubbar till blev det både lyxigt och gott. Under tiden mosar du lagom många jordgubbar med lagom mycket socker
Rensa jordgubbarna och mixa dem i en skål. Cirka 4 liter koncentrerad jordgubbssaft3 liter jordgubbar2 liter vatten25 gram vinsyra2 1/2 kg socker2 tsk atamon. 3 liter jordgubbar
Häll vattnet över de mosade jordgubbarna och låt stå kallt i ett dygn. Köpte 30 liter jordgubbar häromdan och gjorde bland annat denna på 6 liter av jordgubbarna. 3 liter jordgubbar som mosas. 30 liter jordgubbar. 3 liter jordgubbar
Bärig, kryddig smak med inslag av fat, skogshallon, lingon, jordgubbar och örter. Servera sedan med ett gott potatismos, små fina gröna ärtor, smält smör och rårörda lingon - och du är i hamn
Skiva jordgubbarna fint och häll i en liten bunke. Beroende på jordgubbens sötma, smaka av med råsocker och blanda med en sked tills socker och jordgubbar har blandats ihop