Punschrulltårta recept

Punschrulltårta

Punschrulltårta

Sätt på ugnen 250 grader, täck en plåt med bakplåtspapper. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjöl och bakpulver, rör ner försiktigt med vattnet
Punschrulltårta

Punschrulltårta

Vispa ägg och socker poröst. Blanda de torra ingr. och sikta ner i äggblandningen. Bred ut på bakplåtspapper, och grädda i 250 grader ca 4-5 min

Punschrulltårta

Ugn 250 grader. Vispa ägg och socker pösigt. Rör i mjölet som blandats med bakpulvret. Tillsätt mjölken. Häll smeten i en långpanna, 30x40 sm som klätts med bakplåtspapper

Punschrulltårta

Låt korinterna dra i punchen. Vispa ägg och socker riktigt pösigt. Blanda potatismjöl, kakaopulver och bakpulver och sikta ner i smeten