Pulled pork chilipasta recept

Pulled Pork blir det ikväll!

Pulled Pork blir det ikväll!

0,5 dl olivolja0,5 dl ketshup1 msk rödvinsvinäger2 msk råsocker1 msk harissapasta ( en chilipasta som jag bytte mot sambal oelek)2 vitlökar hackade1 tsk spiskummin1 msk nymalen svartpeppar1 msk tony´s krydda (en sorts grillkrydda som jag tog istället)saltRör ihop och marinera köttet över nattenSätt på ugnen på 125 grader och lägg köttet i ugnsfast form med lock och stek i ugnen 5-6 timmar
Pulled pork – recept och tillagning

Pulled pork – recept och tillagning

Jag gör nog aldrig samma nån gång när jag tänker efter, men lite hetta ska de vara, antingen med harissa, chilipasta eller D’Elidas brukar jag använda
Pulled pork igen!

Pulled pork igen!

Till den här omgången pulledpork använde jag inte färdig BBQ-sås utan blandade ihop olika kryddor med ketchup, chilipasta och lite annat smått och gott

Pulled Pork eller Dragen Gris

1 msk chilipasta , ThaiStyle=Chili, Vitlök och räkor. Sätt ugnen på 125 grader, lägg lergrytan i blöt minst 10min
Marockanskt lammlägg i lergryta

Marockanskt lammlägg i lergryta

Det här är mitt försök att återskapa receptet (se också Pulledpork på fläsklägg). 1 tsk harissa (chilipasta). 1 tsk harissa (chilipasta)