00Köttgryta av kotletter. 6-8 benfria kotletter1 hackad gul lök1/2 strimlad gul paprika1/2 strimlad röd paprika250 g färska champinjoner1 pkt baconca 4 dl buljong1 dl grädde Maizena redning1 tsk currysalt, pepparStrimla kotletterna och stek dom i lite smör. Jag serverade potatismos som jag hade 1 hackad vitlöksklyfta och 2 msk Findus provensalska kryddor i. Kommentarer (0) 6-8 benfria kotletter
Lägg kotletterna på ett ugnssäkert fat. 4 st stora dubbla lammkotletter. Sätt ugnen på 250°. Bryn köttet på båda sidor i 1 msk smör-& rapsolja i en stekpanna, salta
6-8 benfria kotletter1 hackad gul lök1/2 strimlad gul paprika1/2 strimlad röd paprika250 g färska champinjoner1 pkt baconca 4 dl buljong1 dl grädde Maizena redning1 tsk currysalt, pepparStrimla kotletterna och stek dom i lite smör. Jag serverade potatismos som jag hade 1 hackad vitlöksklyfta och 2 msk Findus provensalska kryddor i. 6-8 benfria kotletter
Lägg kotletterna på ett ugnssäkert fat. 4 stora dubbla lammkotletter. Sätt ugnen på 250°. Bryn köttet på båda sidor i 1 msk smör och rapsolja i en stekpanna, salta
Sätt ugnen på 250 grader. Grädda aubergin, zucchini och tomat penslade med olja i 5 minuter. Pensla kotletten med en aning olja och grilla den på båda sidor