salt, peppar. Blanda crème fraiche, ägg salt och peppar. Ett gott och lite ”lättare” alternativ till potatisgratängen med inspiration från mitt kök 2012
Varva potatis, tomater, örtkryddor, salt och peppar i formen. 1 krm svartpeppar. Sätt ugnen på 200°. Klipp en rundel smörpapper och lägg i botten på en rund form med löstagbar kant (24 cm i diameter)
salt & peppar. Potatiskaka. salt & peppar. Börja med potatiskakan. Skiva över lite smör, strö över ett lager västerbotten och krydda med salt och peppar
Smaka av med salt och peppar. Placera ett smörpapper ovanpå potatiskakan och ställ en tung form eller annat ugnståligt tungt material ovanpå för att potatiskakan ska ligga under press när den gräddas
Varva potatis och grädde och krydda med vitlökssalt, peppar och muskot mellan varven. peppar. Grädda potatiskakan nästan färdig 30-35 min. 1 kg potatis vitlökssalt peppar lite riven muskotnöt 200 g herrgårdsost 3-4 dl grädde eller gräddmjölk 4-500 g falukorv
Den här jättegoda potatiskakan blir ett perfekt tillbehör till framförallt fisk, men även till kött. Rör ihop yoghurten med ostsorterna, finklippt dill och persilja, ägg, senap, pepparrot samt salt och peppar
Blanda med salt och peppar. Peppar. Ugn 200°. Skala potatis, morötter och palsternacka och riv grovt. Krama ur vätskan som bildats och häll i en stekpanna med matfett
Salt och peppar. Nu tillbaka i lägenheten i Stockholm efter en utflykt till Linköping måndag och tisdag för en mässa där vi varit och ställt ut och marknadsfört Skolverkets webbaserade handledarutbildning