Vispa ihop ägg och kruddor. Fräs några matskedar smör på en stekpanna och lägg i blandningen. PACKA ihop det till en kaka och låt steka på på knapp medelvärme ca 20 min. 3 - 4 ägg
Blanda crème fraiche, ägg salt och peppar. Ett gott och lite ”lättare” alternativ till potatisgratängen med inspiration från mitt kök 2012. 2 ägg. Smörj 4 små portionsformar med smör och fördela blandningen jämt. Toppa medmed den rivna osten och baka i ugnen cirka 20-30 minuter, 175 grader. 2 ägg
8 potatiskakor Ingredienser 500 g färskpotatis 1 st ägg 1 krm svartpeppar ½ tsk salt ½ st rödlök ½ knippa dill 200 g rökt eller färsk lax 3 msk smör- och eller rapsolja SKRIV UT RECEPTET
Vispa samman äggenmed grädde och kycklingfond. Blanda samman mjölet med havregryn och salt. Varva potatis, purjolök, hackade örter, riven ost och äggstanning i det förgräddade pajskalet