Nu har vi precis ätit middag och idag bjöds det på kålrotspommes och kassler stroganoff och det gick hem hos familjen och inget blev kvar så ett gott betyg med andra ord
Testade även på att göra pommes av rättika för första g, är ju lite speciell smak på den men blev helt ok med lite kryddor och där får ni testa er fram beroende på vad ni gillar men är ni inte petnoga så rekomenderar jag grillkrydda annars iallafall salt och vitpeppar kanske lite chili eller paprika, gärna nåt som tar bort lite smak från rättikan
600 g Kassler. Putsfilérna från hinnor. Platta ut dem med t ex en kastrull så attde blir 1/2 cm tjocka. Skala potatisen och skär dem i tjocka stavar,bryn dem i 1 msk olivolja och baka dem färdiga i ugnen i 200 grader ica 10 min
Denna gång bjöd jag på en trerätters bestående av den alltid lika uppskattade tomatsoppan till förrätt, pulled pork, hemlagade pommes, coleslaw och majonnäs till varmrätt och till efterrätt en farligt god chokladmoussebakelse med apelsinsås
Servera sedan omedelbums med pommes frites eller annan potatis, och engrönsallad. 600 g Kassler. Ta en nytvättad tunn kökshandduk och spänn upp den över en stor skål
Potatisklyftor eller pommes frites till servering. Tomaten var inte mogen nog att äta, mimosasalladen smakade väldigt surt och kasslern var ärligt talat bara seg och fet
Smördegsinbakad kassler, champinjonstuvning och pommes frites. I tisdags sedan jag jobbat, var vi in på Jysk och handlade lite för presentkortet vi fått tidigare