Kramar Macaroner medmörk Polkagristryffel80 g mandelmjöl (siktat)120 g florsocker80 g äggvita60 g strösockerTryffel100 g mörk choklad (jag använde här 70% från Madagaskar)75 g vispgrädde(ca ½ tsk glykos)ca 4 fint krossade polkagrisarBörja med att sikta mandemjöl och väg upp 80 g
Polkagristryffel. Polkagristryffel. Polkagristryffel. -) , kladdkaka är ju söt i sig, tror jag det med 4,5 dl socker, tänk er sedan ett täcke med polkagristryffel, toksöt
Polkagristryffel Marknadschoklad Marknadsgodis med mintchokladsmak Rompraliner 3 dl havregryn. De här söta små skapelserna påminner till utseendet om punchpraliner och beskrivs bäst som en blandning mellan kaka och godis
Polkagristryffel. Jag vet inte om man ska kalla praliner nyttiga över huvud taget, men i jämförelse med de flesta andra är de här små lirarna närmast ofattbart hälsosamma
Polkagristryffel. Å, jag hoppas verkligen att ni haft en fin jul, allihop. Här har det stormat så att fönstrena gnisslat och dörrarna knakat och träden har fallit som plockepinn ute i skogen
) Chokladfudge, Knäck, Wienernougat, Polkagristryffel och Rocky RoadChokladfudgeDetta receptet har jag fått av en härlig före detta kollega, helt fenomenalt god fudge
Polkagristryffel 30 st 100 gr polkagrisar 1 dl vispgrädde 200 gr vitchoklad florsocker - Stöt polkagrisarna ordentligt i mortel (nästan pulver) - Koka upp grädden i en kastrull, lägg i chokladen och låt den smälta
Trillingnöt i två smaker, polkamarshmallows (som var en historia för sig och hamnade inuti elvispen, över hela mitt ansikte och som helt receptenligt hade en tuggummiliknande konsistens på gott och ont), nougatbomber, polkagristryffel och nöt- och nougatbitar