Tillsätt tomatpuré och rör om, häll sedan över vinet och buljongen. 4 polkabetor. 2,5 dl rödvin. Börja med att finhacka den löken och stek den på medelvärme i en tjockbottnad kastrull
I receptet används flera olika sorters betor, men jag tycker att effekten av polkabetornaförsvinner när de delas i klyftor och tillagas i ugn och kommer nog att hålla mig till gul- och rödbetor nästa gång jag tillagar detta
En rödbetscarpaccio, ett glas vin, fötterna på soffan och bra musik. Rödbetscarpaccion smakar otroligt bra till ett kryddigare vin, exempelvis Periquita Reserva (nr 2560 på Systembolaget), som är lite lagom fruktigt och fylligt utan att för den skull bli för dominerande. 4 små polkabetor (eller vanliga rödbetor). 4 små polkabetor
röd-,gul-, eller polkabetor). Vintips. röd-,gul-, eller polkabetor). Vintips. Slå på vin och hälften av hönsbuljongen, låt svälla på låg värme under lock
Här kommer den i en färggrann version med vackra och krispiga polkabetor. Sötma från päron och en välsmakande smörgul potatis som sugit åt sig av vinägretten
att jag kan köpa morötter i olika färger och palsternackor och gulbetor och polkabetor och pumpor och zucchini på lösvikt som kommer från granngården, ja alltså gården som ligger nästgårds, eller åtminstone i närheten
Skala två polkabetor och skär så tunt du kan. 1 dl mousserande vin, 1 dl ginger ale, pressad lime och en. Låt 3 dl rött vin koka ner till hälften. ♥ 1 dl mousserande vin, 1 dl ginger ale, pressad lime och en