Pljeskavica ajvar recept

Pljeskavica á la Kerstin

Pljeskavica á la Kerstin

Blanda färsen med ägg, ajvar och kryddor. Servera med ajvar samt bearnaisesås. 4 msk ajvar (styrka efter smak)

Fylld Pljeskavica

Att vandra på Splits gator och köpa en pljeskavica med lök och Ajvar ifrån något ”hål-i-väggen” är ett måste varje sommar

Pljeskavica med specialpotatis & Ajvar Relish

Servera med hackad, färsk Persilja, lökringar, vitlöksbröd och Ajvar Relish. En ganska ”het” rätt så här en vanlig söndag – en skåprensning, då det är mycket månad kvar i slutet av pengarna…Fungerar bra när det inte längre är +30

Pljeskavica

Ajvar relish. Lägg all pljeskavica i en långpanna med lite margarin i. Sätt ugnen på 225 grader. Hacka lök och feferoni

Pljeskavica

1/2 Burk Mild Ajvar. Bland ihop allt och sätt i ugn 120 grader ca 45 minuter. Stek sedan för yta. 1kg Blandfärs