Det blev en pizza med skinka, ost, pizzakrydda och så klart ketchup i botten och sen en med skinka, röd lök, tomater, ananas, både riven ost och några skivor mozzarellaost och sen toppade jag den med färsk basilika och ruccola efter gräddningen
Häll på ketchup och bred ut till ett jämnt lager. Pizzadeg. Ketchup. Pizzadeg 5 ½ dl vetemjöl 1 ½ tsk bakpulver 1 krm salt 75 g margarin eller smör 2 dl mjölk Fyllning Ketchup 1 pkt (ca 140 g) bacon eller rökt skinka 200 g färska champinjoner eller 1 konservburk 1 burk (ca 600-800g) ananas Pizzakrydda, eller oregano och timjan 200 g riven ost
Jag föredrar pajdeg till just färspiroger då den håller ihop bättre och inte ”läcker” eller spricker lika lätt som tex pizzadeg om man skulle fylla dom för mycket
Internationella PIzzadegen - Tonfiskpizza med färska tomater och rödlök. Här en pizza med billiga ingredienser som man oftast har hemma, ketchup i botten och tonfisk och färska tomater på
Den här gången provade vi att göra pizzadegen med Leilas recept som grundidé. ½ dl Ketchup. Så gott som allt mjöl skall knådas/röras in i pizzadegen, men spar ca ½ dl till det är dags att
Rör samman alla ingredienser till pizzadegen. Tidigare i veckan delade jag med mig av hamburgare med bröd och sockerfri ketchup, så idag passar det ju fint att fortsätta med pizza
Näee, vet du vad… Köpte med en färdig pizzadeg hem så det får bli kvällsmiddan här hemma idag. Fyll med hackad gul lök som du blandat med ketchup och senap av valfri sort