Bred ut pesto och fördela spenat, fetaost och strimlade soltorkadetomater över. Skär rullen i 10-12 delar och lägg dem med snittytan upp i pappersformar eller på plåt täckt med bakplåtspapper. 1 dl SoltorkadeTomater
Fru Mårtensson fick nämligen den synnerligen geniala idéen att ge sig på en egen variant av vegetarisk fyllning där först en pesto kletades på för att strax följas av mozzarellaost, strimlade bitar av soltorkadetomater och lite riven parmesanost
Hacka kalkon och tomater fint, blanda med smör, ost och kryddor. Det gick ju det med. Såg en bild på pizzabullar någonstans, tror det var hos Le Parfait och blev väldigt sugen på att baka något liknande
Smula sönder jästen i en bunke och rör ut med vatten. ½ dl strimlade soltorkadetomater. Fördela ut tomaterna, spenat, skinka och två tredjedelar av parmesanen
Soltorkadetomater. Med 2 ensamma 2 ensamma champinjoner och tacorester så har man ypperlig fyllning till pizzabullar. 4 tomater, 0,5 gul lök, 1 vitlöksklyfta, 2 tsk torkad basilika
Fat, skålar och bestick för buffén var framtagna i förväg, så det var bara att plocka fram den kalla maten ur kylen, värma på pizzabullarna i mikron och blanda de redan färdigskurna grönsakerna till en sallad, samt att ta fram smör och ost till brödet
Pizzabullar. Det är så tråkigt att skicka med vanliga mackor när det ska vara ett enklare mellanmål i utflyktsväskan så jag bakade något roligare och godare och skickade med
Smula sönder jästen i en bunke och rör ut med vattnet. ½ dl soltorkadetomater. (rektangulär går också bra)Fördela ut de strimlade tomaterna, spenaten, skinkan och två tredjedelar av parmesanosten