Blanda tomatpurén med grädden och häll över. Hacka löken och paprikan och fräs den lätt, häll i räkor och tonfisk (häll av oljan från tonfisken), koka tills räkorna blir rosa
Smaka av med svartpeppar. Låt sardeller och tonfisk rinna av. Mosa tonfisken. Lägg pirogerna på bakpappersklädda plåtar och låt dem jäsa ytterligare ca 20 minuter. Pensla med uppvispat ägg och grädda mitt i ugnen ca 10-12 minuter eller tills pirogerna har fin färg och känns torra. 2 st burkar tonfisk
Tvätta bort tomatsås från makrill och blanda ihop medtonfisk. Det kan vara allt från små piroger eller snittar som man avnjuter till en god kopp Sri Lankesiskt te (med mjölk och socker i så klart
Tvätta bort tomatsås från makrill och blanda ihop medtonfisk. Det kan vara allt från små piroger eller snittar som man avnjuter till en god kopp Sri Lankesiskt te (med mjölk och socker i så klart
Nästa gång testar jag att fylla med rödlök och tonfisk som rörs ihop med någon färskost. Det som är bra medpiroger är att man kan äta de kalla så det är perfekt picnicmat
Frasiga spanska pirogermedtonfisk- och tomatfyllning. Lägg pirogerna på en plåt med bakplåtspapper och pensla var och en av de med lite lätt uppvispat ägg
En lättgrillad tonfiskmed sallad nicoise inspirerade tillbehör och en grovkorning senapssås. Här smälter man ner ypperlig choklad som serveras med varm gräddig mjölk på sidan om i en kanna, lite vispad grädde, mintsocker, chili, kanel och kardemumma
Och när ni ändå är i farten - tänk på att fetaost är toppen på pizza, funkar i pastasåser med både köttfärs och tonfisk, är god i pirogermed spenat och såklart till rödbetor
Smaka av med svartpeppar. Låt sardeller och tonfisk rinna av. Mosa tonfisken. Lägg pirogerna på bakpappersklädda plåtar och låt dem jäsa ytterligare ca 20 minuter. Pensla med uppvispat ägg och grädda mitt i ugnen ca 10-12 minuter eller tills pirogerna har fin färg och känns torra. 2 burkar tonfisk