Piroger med tonfisk recept

Fyllda piroger med tonfisk

Fyllda piroger med tonfisk

Blanda i tonfisken och löken tillsammans med osten och kryddorna i en skål och smaka av. Ta ut rundlar av degen med ett stort glas
Piroger med räk- och tonfiskfyllning

Piroger med räk- och tonfiskfyllning

Blanda tomatpurén med grädden och häll över. Hacka löken och paprikan och fräs den lätt, häll i räkor och tonfisk (häll av oljan från tonfisken), koka tills räkorna blir rosa
Salta piroger

Salta piroger

Smaka av med svartpeppar. Låt sardeller och tonfisk rinna av. Mosa tonfisken. Lägg pirogerna på bakpappersklädda plåtar och låt dem jäsa ytterligare ca 20 minuter. Pensla med uppvispat ägg och grädda mitt i ugnen ca 10-12 minuter eller tills pirogerna har fin färg och känns torra. 2 st burkar tonfisk
Patties – Sri Lankesiska piroger

Patties – Sri Lankesiska piroger

Tvätta bort tomatsås från makrill och blanda ihop medtonfisk. Det kan vara allt från små piroger eller snittar som man avnjuter till en god kopp Sri Lankesiskt te (med mjölk och socker i så klart

Patties – Sri Lankesiska piroger

Tvätta bort tomatsås från makrill och blanda ihop medtonfisk. Det kan vara allt från små piroger eller snittar som man avnjuter till en god kopp Sri Lankesiskt te (med mjölk och socker i så klart
Quesadillas

Quesadillas

På bilden är de gjorda medtonfisk, oliver och lök. Du kan fylla med nästan vad som hellst, basen är Tortillabröd och ost
Empanada de atu´n ( Tonfiskpirog)

Empanada de atu´n ( Tonfiskpirog)

Börja med degen. Under tiden låter vi tonfisken rinna av riktigt, smula sönder tonfisken och tillsätt den, till tomatröran, låt den bli genomvarm
Quesadillas

Quesadillas

På bilden är de gjorda medtonfisk, oliver och lök. Du kan fylla med nästan vad som hellst, basen är Tortillabröden och osten
Chilensk buffé

Chilensk buffé

Fräscha sallader serverades… Läckra ostfyllda piroger, Empanadas de queso… Completos på vårt vis… Palta reina medtonfiskfyllning…
Tapastips från min kokbok

Tapastips från min kokbok

Frasiga spanska pirogermedtonfisk- och tomatfyllning. Lägg pirogerna på en plåt med bakplåtspapper och pensla var och en av de med lite lätt uppvispat ägg

Bourek

Dessa filodegs "piroger" äts flitigt på ramadan i Algeriet tillsammans med soppa. Blanda medtonfisk eller stekt köttfärs
smörgåstårta

smörgåstårta

Istället för karelska piroger ville barnen ha smörgåstårta. Toppa smörgåstårtan med grönsaker, frukt och räkor eller lax och njut=)
En dag i Helsingfors!

En dag i Helsingfors!

En lättgrillad tonfiskmed sallad nicoise inspirerade tillbehör och en grovkorning senapssås. Här smälter man ner ypperlig choklad som serveras med varm gräddig mjölk på sidan om i en kanna, lite vispad grädde, mintsocker, chili, kanel och kardemumma

Mörker, jobb och tips på fetaost

Och när ni ändå är i farten - tänk på att fetaost är toppen på pizza, funkar i pastasåser med både köttfärs och tonfisk, är god i pirogermed spenat och såklart till rödbetor

Piroger med tonfisk

Lägg pirogerna på en plåt med bakplåtspapper. Pensla med uppvispat ägg. Blanda crème fraiche och den avrunna tonfisken

Salta piroger

Smaka av med svartpeppar. Låt sardeller och tonfisk rinna av. Mosa tonfisken. Lägg pirogerna på bakpappersklädda plåtar och låt dem jäsa ytterligare ca 20 minuter.  Pensla med uppvispat ägg och grädda mitt i ugnen ca 10-12 minuter eller tills pirogerna har fin färg och känns torra. 2 burkar tonfisk