Pensla pirogerna med uppvispat ägg och strö över flingsalt och basilika. ½ tsk basilika. Det är så praktiskt och gott att göra egna piroger, perfekt att ha hemma i frysen och värma på om man inte riktigt hinner laga middag eller lunch
Pensla pirogerna med uppvispat ägg och strö över flingsalt och basilika. ½ tsk basilika. Så, för att underlätta när vardagen rullar igång igen så tänkte jag göra en hel hög med piroger idag och frysa in
En med kryddig svarta bönor och tomatsås och en med tomat, mjölkfri mozzarella och basilika. Lilla julafton tillsammans med pappa och syster åts alltså utan julmat, det blev gnocchi, piroger och en superfresh grön sallad
Tillsätt tomatpurén, vattan och krydda med salt och peppar och färsk basilika. Om det är någon gång som Peter får ett sånt där härligt lyckligt leende är när jag lagar köttfärspiroger
Du kan ha i finhackade örter som persilja, mynta och basilika. Sambosek och fatayer är små piroger. Ca 20 st små piroger. Hetta upp rapsolja och fritera pirogerna i ca 2 minuter på varje sida. Smörj en plåt med rapsolja, smörj ordenligt så de inte fastnar, lägg pirogerna på och baka mitt i ugnen på 200° i ca 10-15 min. Ca 20 st små piroger
Pensla pirogerna med uppvispat ägg och strö över flingsalt och basilika. ½ tsk basilika. Så, för att underlätta när vardagen rullar igång igen så tänkte jag göra en hel hög med piroger idag och frysa in
Blanda ner oliver och basilika, smaka av med peppar och salt. Pirogerna. Pensla pirogerna med ägg och grädda i mitten på ugn, i 15-20 min, tills dom fått vacker färg. 4 msk hackad färsk basilika eller 3 tsk torkad
Vegetariska piroger. Vegetariska piroger. 1msk finhackad basilika. 1msk finhackad basilika. Lite tips på vegetarisk mat till buffémiddagen, väldigt gott och fräscht
Strö lite basilika ovanpå pirogerna precis när du tagit ut dem ur ugnen. Ingredienser1 förp familjepizzakit med tomatsås (1150g)2 dl riven ost2 förp strimlad rökt skinka (ca 360 g totalt)basilikasallad och röd paprika. Lägg pirogerna på en ugnsplåt och tillaga i ugnen ca 20 minuter