Pilgrimsmusslor med tryffelmajonnäs, från min kokbok "Taste by Louise". Pilgrimsmusslor. Havets läckraste mussla kombinerat med det finaste ur jorden – tryffel
Halstrade pilgrimsmusslor med ärtkräm och forellromEn förrätt som är enkel att tillaga och som verkligen har det lilla extra – pilgrimsmusslor, tryffelsmör och forellrom
Vi fick vila mellan pilgrimsmusslor och kött, särskilt som vi ätit firarsoppa innan. Tryffeln. När du tar fram pilgrimsmusslorna kan det bli aktuellt att låsa in dem i ett annat rum också
Pilgrimsmussla och puré på jordärtskocka med tryffel. Tydligen var det en middag som skulle till för att lusten skulle återvända, för hur kan man inte bli inspirerad av en bjudning hos chez Barolista
Nästföljande rätt var rå kalv med ostron, tryffel från Wiltshire, kålrabbi och äpple. Kalven, ostronet och tryffeln harmoniserade fint med varandra men äpplekrämen var alldeles för skarp och tog över smakmässigt
Här serverades den oklanderligt som förrätt med pilgrimsmusslor. En underbar kreation som inkluderade hyvlad svart tryffel, pärlhöna, gula kantareller och grönkål
Hollandaise med färsk svart tryffel serverad med ölen Asparagus från Alvinne/L’Anti. Efter två dagars lyxmiddagar och en dags vila börjar man så småningom komma tillbaka till livet igen
Tina pilgrimsmusslorna om de är frysta. på lite olja med tryffelsmak. Lägg på pilgrimsmusslorna. 8-12 stora pilgrimsmusslor. 1-2 tsk olivolja med tryffelsmak