Picnicbog ingefära recept

Picnicbog, pasta och sherrysås

Picnicbog, pasta och sherrysås

Ingefära. 1 kg picnicbog. 1 kg picnicbog. Ingridienser. Smör att steka i. Liten blandning franska örter, lammkrydda och viltkrydda
Enkel kinesisk wok med fläskkött och ingefära

Enkel kinesisk wok med fläskkött och ingefära

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 340 gram picnicbog , 1 burk 1 paket haricots verts , frusna 1 msk olja 3 dl ris , okokt 1 burk(ar) wokgrönsaker , konserverade Woksås 1 tsk lökpulver 1 tsk vitlökspulver 1 tsk mald ingefära 1 tsk socker 1 tsk vinäger , eller pressad citron 2 msk soya Köp receptet
Sugen på kinamat?

Sugen på kinamat?

Köttet vi använde oss av är en så kallad Picnicbog, dvs ett stycke benfritt kött från framdelen av grisen
Kinesisk bambuskottsgryta

Kinesisk bambuskottsgryta

Blanda ihop riven ingefäran, vatten, salt och maizena. ca 600g kött (ryggbiff, lövbiff, picnicbog). 1 msk färskriven ingefära. ca 600g kött (ryggbiff, lövbiff, picnicbog). 1 msk färskriven ingefära
Fläskgryta med asiatisk touch

Fläskgryta med asiatisk touch

Picnicbog. Ingefära (färsk). 1 mskSambal oelek2 mskCurrypasta (grön)2 mskSoja (glutenfri)3 mskIngefära (färsk)2 stKöttbuljongtärning4 stVitlöksklyfta100 gMorot3 dlGrädde 40%2 dlCreme Fraiche400 gKokosmjölk100 gPurjolök300 gBroccoli250 gChampinjoner (färska)280 gBambuskott (strimlade)1500 gPicnicbog
Ingefärskryddad skinkpanna

Ingefärskryddad skinkpanna

Blanda ingefära, chiliflakes, vatten, salt och olja till en marinad. Strö eventuellt över lite mera ingefära (mald)
Ciderbräserad skinkgryta

Ciderbräserad skinkgryta

Fräs rödlök, squash och ingefära och lägg över i grytan. Ciderbräserad skinkgryta600 g färsk skinkstek, picnicbog eller liknande2 msk sojaolja att steka i 1 msk paprikapulver1 rödlök i klyftor1 squash i skivor3 msk färsk ingefära, riven1 msk äppelvinäger2 dl äppelcider2 dl vatten1,5 msk kycklingfond1 tsk saltnymalen svartpeppar200 g sockerärter1 syrligt äpple, i smala klyftorPutsa köttet och skär det i strimlor. 3 msk färsk ingefära
Senapsrubbad Sliced Pork

Senapsrubbad Sliced Pork

1 hel fläskkarré eller picnicbog. 0,5 tsk malen ingefära. Webbplats 1 hel fläskkarré eller picnicbog. 0,5 tsk malen ingefära
Äpple- och katrinplommongryta med skinka

Äpple- och katrinplommongryta med skinka

4 500 g picnicbog eller skinkstek 1 gul lök 5 cm ingefära 2 dl äppeljuice (drickfärdig) 1/2 dl soja 1 tsk curry 2 vitlöksklyftor 2 äpplen 8 katrinplommon peppar majsstärkelse Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Mustig höstgryta

Mustig höstgryta

Späd med vatten, buljong-tärning, soja och den rivna ingefäran. 500 g färsk skinkfilé eller picnicbog. 1 msk riven färsk ingefära
Fläskwok

Fläskwok

Skala och riv ingefära fint och tillsätt i skålen. Fyll på med lite mer olja i pannan och fräs vitlök och ingefära

Fjällgryta

½ tsk ingefära. 500 g picnicbog eller skinkstek. Skär köttet i bitar och bryn det. Salta, peppra och tillsätt buljongen

Pulled Pork

en bit fläskkarré (eller picnicbog). ingefära. ingefära. En variant av Tinas recept (hittat här på Mat och odla)

Ananasgryta

Krydda med svartpeppar, ingefära och kajennpeppar. 800 g picnicbog (alt skinka eller benfri karré). 1 krm ingefära

Mustig Köttgryta

Jag blev ju ganska frälst i picnicbog när jag lagade det förra gången och idag var jag himla sugen på att äta det igen, men inte i någon wok utan mer än gryta, en mustig sådan med trevliga kryddor som kanel, ingefära, saffran och kardemumma

Evas middagsgryta

Tillsätt sojan och ingefäran och rör om och låt grytan sjuda under lock på medelhög värme i fem minuter

Indonesisk köttgryta

500 g färsk skinka eller picnicbog. 0,5 tsk ingefära. Skär i köttet i strimlor. Skala och finhacka lök och vitlök