Piccata milanese skinka recept

Piccata Milanese

Piccata Milanese

Gör så här. Skala och hacka löken och vitlöken. Fräs den i smör i någon minut. Häll på såsen och låt den koka upp
Piccata milanese

Piccata milanese

500 g färsk skinka. Antal portioner 1 st 2 st 4 st 6 st 8 st Välj 500 g färsk skinka 1 ägg 1½ dl Arla Köket® riven ost mager ½ dl ströbröd ½ tsk salt 1 krm svartpeppar Arla® Svenskt Smör Tomatsås
Schnitzel med grönt blomkålsmos

Schnitzel med grönt blomkålsmos

En favorit då liksom nu var PiccataMilanese som vi ofta gjorde på fläskkarré, här hittar du en som jag gjorde häromåret på fiskfilé
Piccata milanese

Piccata milanese

500 g skinka ,eller bog från kalv- eller griskött. Skala och hacka löken och vitlöken. Fräs den i smör i någon minut

Piccata Milanese

4 skivor färsk rökt skinka ca 500 g. Blanda alla ingredienserna till såsen i en kastrull. Koka på svag värme utan lock i ca 10 minuter

Piccata milanese

500 g benfri skinka eller bog från kalv eller griskött. Skal och hacka löken och vitlöken. Fräs den i smör i någon minut

Snabb Piccata Milanese

500 g benfri skinka eller bog från kalv- eller griskött. 500 g benfri skinka eller bog från kalv- eller griskött

Piccata Milanese med tomatsås.

500 g benfri skinka i skivor. 500 g benfri skinka i skivor. Ingredienser 4 port. 1 ägg1 1/2 dl riven ost 1/2 dl ströbröd1/2 tsk salt1 krm svartpepparSmör att steka i

Piccata Milanese

4 skivor färsk skinka eller kalvinnanlår, ca 500 g. 1.  Börja med såsen. Blanda alla ingredienserna i en kastrull

Piccata Milanese

4 skiva skinka. Börja med såsen. Blanda alla ingredienserna i en kastrull. Koka på svag värme utan lock i ca 10 minuter