Piccata Milanese Gör så här. Skala och hacka löken och vitlöken. Fräs den i smör i någon minut. Häll på såsen och låt den koka upp www.koket.se
Piccata milanese 500 g färsk skinka. Antal portioner 1 st 2 st 4 st 6 st 8 st Välj 500 g färsk skinka 1 ägg 1½ dl Arla Köket® riven ost mager ½ dl ströbröd ½ tsk salt 1 krm svartpeppar Arla® Svenskt Smör Tomatsås www.arla.se
Schnitzel med grönt blomkålsmos En favorit då liksom nu var PiccataMilanese som vi ofta gjorde på fläskkarré, här hittar du en som jag gjorde häromåret på fiskfilé Birgitta Höglund´s Mat
Piccata milanese 500 g skinka ,eller bog från kalv- eller griskött. Skala och hacka löken och vitlöken. Fräs den i smör i någon minut Arla
Piccata Milanese 4 skivor färsk rökt skinka ca 500 g. Blanda alla ingredienserna till såsen i en kastrull. Koka på svag värme utan lock i ca 10 minuter Matklubben.nu
Piccata milanese 500 g benfri skinka eller bog från kalv eller griskött. Skal och hacka löken och vitlöken. Fräs den i smör i någon minut Matklubben.nu
Snabb Piccata Milanese 500 g benfri skinka eller bog från kalv- eller griskött. 500 g benfri skinka eller bog från kalv- eller griskött Blombergs Mat & Dryck
Piccata Milanese med tomatsås. 500 g benfri skinka i skivor. 500 g benfri skinka i skivor. Ingredienser 4 port. 1 ägg1 1/2 dl riven ost 1/2 dl ströbröd1/2 tsk salt1 krm svartpepparSmör att steka i Vardagssysslor
Piccata Milanese 4 skivor färsk skinka eller kalvinnanlår, ca 500 g. 1. Börja med såsen. Blanda alla ingredienserna i en kastrull Hemmets Journal
Piccata Milanese 4 skiva skinka. Börja med såsen. Blanda alla ingredienserna i en kastrull. Koka på svag värme utan lock i ca 10 minuter Hemmets Journal