Piccata milanese parmesan recept

Piccata Milanese

Piccata Milanese

Doppa dem sedan i ägg och parmesanblandning och stek dem ett par minuter på varje sida, tills de fått vacker färg
Piccata Milanese med svamprisotto och tomatsås

Piccata Milanese med svamprisotto och tomatsås

Vispa ihop äggen med parmesanen. Piccata Milanes. Piccata Milanes. 80g riven parmesan. 100g grovt riven parmesan. 80g riven parmesan. 100g grovt riven parmesan
Idag blir det Piccata milanese!

Idag blir det Piccata milanese!

Servera Piccatamilanese med tomatsås och tillbehör. Dags att göra Piccatan. TOMATSÅS TILL PICATA MILANESE

Piccata milanese

Som den hängivna hustru jag är , vill jag ju laga den mat min make vill ha/prova… Sagt och gjort, den första piccatamilanese´n blev till i det Thörnbladska hemmet
J:s favoritmat – utan J…

J:s favoritmat – utan J…

Sedan kom jag att tänka på Piccatamilanese, ni vet, de ostpanerade kalvschnitzlarna med tomatsås. Slutet på tankekedjan blev Kycklingpiccata med tomatsås och pytt med bacon, rotfrukter och matkorn

PICCATA MED ARABISK "TOUCH"

PiccataMilanese med arabisk "touch". Piccata är annars en klassisk italiensk maträtt med parmesanpanerat kalvkött

Italiensk mat!

Torrostade brödet i en stekpanna och la sedan tomatmixen på brödet och toppade med lite riven parmesanost och in i ugnen tills osten smält