Petit choux rödlök recept

Goda petit choux bakade idag

Goda petit choux bakade idag

Igår åt vi ju frasvåfflor med rom, rödlök, gräddfil och dill till middag och fick lite av tillbehören över så jag tänkte fylla några av petitchouxen med dem och äta som förrätt innan köttfärspajen är färdig
Petit choux med olika fyllningar

Petit choux med olika fyllningar

Fyll hälften av petitchouxerna med creme fraiche, rödlök, dill och kallrökt lax och hälften med creme fraiche, dill, rödlök och röd caviar
CHEESECAKE MED LAX

CHEESECAKE MED LAX

Firandet inleddes med kaffekalas på terassen, där det bjöds på kladddkaka, petitchouxer, Britatårta, laxcheesecake och skumpa förstås
Äntligen fredag

Äntligen fredag

Visst låter petitchouxer och rotfruktsgratäng som en helt hejdlös blandning. Baka petitchouxerna, det går på nolltid
Franskt i bistron

Franskt i bistron

Kruxet var bara att jag inte vet så mycket om fransk matlagning mer än att jag har gjort moules marinières, ratatouille och petitchoux ett par gånger
15 Mars

15 Mars

Petitchoux– med räkor , creme fraiche och svart Har man inte färskost hemma går det lika bra med bara creme fraiche, jag tyckte smaken blev extra krämig och god med lite philadelphia i
Petit choux

Petit choux

Rör ihop cremefraiche och philadelphiaost med lite salt ochpeppar, skär av toppen på petitchoux. 1dl creme fraiche, 1dl philadelphiaost, salt och peppar, räkor, finhackad rödlök, svart rom

Glutenfria Petit choux

½ dl finhackad rödlök. Petitchouxerna går bra att frysa, men då utan fyllning. Grädda i 200 grader i ca 25 minuter, tills petitchouxerna blivit gyllenbruna

Petit Choux - som förrätt

5 st Rödlök. Ställ ugnen på 200 grader. Koka upp vattnet + smöret i en kastrull , och smöret skall smältas helt