Höj värmen, lägg ner svampen i pannan och fräs den i vitlökssmöret. Stänk över dressingen och sedan den varma svampen, hyvla över pecorino och strö över nymald svartpeppar och servera med lantbröd och sallad
Rensa svampen. Lägg svampen i en gryta, häll över mjölet och tillätt vatten, fond och grädde. Testa med burksvamp, eller ingen svamp alls, och servera de smörfrästa kantarellerna direkt i stället
Till förrätt åt vi tre tapas och till varmrätt blev det kycklingfilé i pepparsås med ris. Vitlöksmarinerade champinjoner (4 port) Ingredienser 200 gram färska champinjoner 1 dl olivolja2 msk vitvinsvinäger1 msk balsamvinäger 2 msk pressad citron 0,5 kruka finhackad persilja 3 vitlöksklyftor 1 tsk chiliflakes En nypa socker * Salta med flingsalt precis när det ska ätas så vattnar inte svampen ur sig under marinering Gör såhär Rör ihop alla ingredienser till marinaden