Fiskbiffar av sej och vildfångad lax med pepparotssås och Chêvremos. Semestern har ju som ni förstått redan kickat igång och visst blir det alltid roligare och mer matlagning då
Jag gjorde även en kall pepparotssås. Detta var söndagens middag. somrigt, enkelt och gott. -) Laxfilén lade jag bara i en smörad ugnsform och toppade med rivet citronskal, salt och citronpeppar
Till lammstek, pepparotssås och rotgrönsaksmos satt det som en smäck. Snigelfart, knappastMed stormkliv börjar vi närma oss första advent, i vanliga fall är jag inget stort fan av julen men med en fru som börjar få christmascravings i November och pakettokig dotter är det bäst att kapitulera för att bevara husfriden
Rulla ihop filéerna med köttsidan utåt och lägg dem på skarven i en låg vid kastrull. Tillsätt buljongen och låt fisken sjuda under lock tills fiskköttet blivit vitt, ca 6 min