Rör ihop crème fraiche och florsocker bred ut på kakan. God fredag till er alla, idag lägger vi en ny juldessert till vår samling av juliga efterrätter, kanske en frisk pepparkakscheesecake kan passa fint att fira adventshelgen med
12 75 g smör eller margarin 25 pepparkakor Fyllning 280 g ädelost (gräddädelost) 2 dl crème fraiche Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Rör ner innanmätet, vispgrädde och créme fraiche och rör nu tills smeten blir len och fluffig. Rör ner innanmätet, vispgrädde och créme fraiche och rör nu tills smeten blir len och fluffig
Häll i philadelphiaosten, creme fraichen, sockret och äggen och rör om. På julafton i år fick jag äran att göra desserten och jag valde då att göra en pepparkakscheesecake med smak av vit choklad
Rör ihop crème fraiche och florsocker och häll över kakan. Botten. Krossa pepparkakorna i matberedare eller lägg dem i en plastpåse och krossa dem med en kavel
Botten består av både digestivekex och pepparkakor, den lena fyllningen är smaksatt med apelsin och ovanpå detta ligger ett crème fraichetäcke som sötas med florsocker
Rör ihop crème fraiche och florsocker. Här inne doftar det ljuvligt från både värmd glögg och nybakad apelsin- & pepparkakscheesecake som vi ska hugga in på lite senare här under vår lilla uppesittarkväll så här kvällen före julafton
Vispa ihop Philadelphiaost, crème fraiche och ägg till en jämn smet. Precis så är det med den här pepparkakscheesecaken, såg receptet i en tidning (Lantliv i det här fallet) och blev bara sååå sugen på att baka den
Dessert, Pepparkakscheesecake. Förrätt, Grön ärtsoppa med créme fraiche och krutonger. Rör ihop fetaost, majonnäs, cremefraiche och gräslök, smaka av med salt
Rör sedan ihop crème fraiche, socker och vaniljsocker. 3 dl crème fraiche. 3 dl crème fraiche. Jättegod och julig dessert som faktiskt gör sig bäst dagen efter, ja