Pavlova vindruvor recept

Pavlova och jag

Pavlova och jag

exotiska frukter och bär (T ex Sharonfrukt, vindruvor, kiwi och granatäpple. Knäna vek sig och tårna gjorde fruktansvärt ont och jag en alldeles för levande svan för att kunna gestalta Pavlovas döende underverk
Pavlova med apelsincurd

Pavlova med apelsincurd

frukt t ex clementiner, hallon, vindruvor. Sätt ugnen på 150°. Vispa vitorna till hårt skum. Tillsätt socker och citronsaft och vispa tills marängen är fast och glansig
FREDAGSMYS MED TRERÄTTERS

FREDAGSMYS MED TRERÄTTERS

Till dessert fick det bli en Pavlova, min första faktiskt, men inte den sista. Jag valde blåbär, vindruvor och physalis

Middag på Örebro Hamnkrog

« Ljuvlig pavlova – kanske sommarens bästa efterrätt Härliga motionsrundor utomhus » . Den bestod av små ölkorvar, ost, morotsstavar, gurkstavar, mörk choklad, oliver, lökringar, salta kex, dipp och vindruvor
Pavlova Tårta

Pavlova Tårta

Vindruvor. Sätt ugnen på 125 grader. Vispa äggvitorna till hårt skum. Tillsätt socker lite i taget under kraftig vispning
The great pavlova

The great pavlova

Dela och kärna ur vindruvorna. En klase vindruvor. Maräng. Vispa den till hårt skum, börja först lite försiktigt för att stegvis öka hastigheten

Pavlova i glas med mynta & honung

1 liten klase vindruvor. Sätt ugnen på 225 grader övervärme. 1. Rör ihop mynta och honung i en stor skål. Skölj och dela

Pavlova

kiwi, björnbär, vindruvor, physalis.  Grädda pavlovan i 1 timme. Låt pavlovan stå 20–30 minuter innan den serveras