Krydda med dill, salt och peppar och servera med pasta. Tillsätt 1/2 dl vitt vin, 1 msk skaldjursfond, 1 dl grädde och låt puttra ett par minuter. Vänd ner 1 burk kräftstjärtar och låt dom bli varma utan att det kokar. 1/2 dl vitt vin
Krydda med dill, salt och peppar och servera med pasta. Tillsätt 1/2 dl vitt vin, 1 msk skaldjursfond, 1 dl grädde och låt puttra ett par minuter. Vänd ner 1 burk kräftstjärtar och låt dom bli varma utan att det kokar. 1/2 dl vitt vin. 1 burk kräftstjärtar
Tillsätt sist kräftstjärtar och räkor och vänd ihop. Tillsätt fond, vin och kryddor. Dra sedan bort det översta pappret och skär pastan i smala strimlor
, tillsätt vinet o låt koka ner till nästan allt vin e borta. slå såsen över pastan o rör om. 1 gullök200 g kräftost1 halv citron1 vitlöksklyftadill, frys hade vi2,5 dl vittvin4 dl creamfrai. 400 g kräftstjärtar2 tsk sambal oleksalt o peppar o paprikapilver (mest för färgens skull)1 påse tagiatelle, eller de tjocka. Tillsätt kräftosten o saften från den halva citronen o låt puttra i 5 min , tillsätt resten utom kräftstjärtarna o smaka av med salt o peppar. Låt allt få små koka i 10 min medans pastan kokar, häll i kräftstjärtarna o rör om
Tillsätt sist kräftstjärtar och räkor och vänd ihop. Tillsätt fond, vin och kryddor. Dra sedan bort det översta pappret och skär pastan i smala strimlor