Hon bjöd på parmesangratinerad zucchini, aubergine och tomat med kycklingfile. Jag har infört att alla i familjen får välja mat varsin dag och då också laga den eller hjälpa till, beroende på ålder
Torka av kycklingfilén, lägg filen i en ugnsfast form. kycklingfilé. 1 kycklingfilé per personper kycklingfilé behöver du även 1 msk fransk senap / 0,5 dl riven parmesanost / 1 tsk torkad dragon. Smaklig spis ♥ 1 kycklingfilé per person
Serverade den till kycklingfilén och det var riktigt gott. Parmesangratinerad blomkål1 port1/4 litet blomkålshuvudolivolja1 msk färsk, finhackad persiljavitlökspulverriven parmesanpepparSkär blomkålen i mindre bitar
Till kycklingen serverade jag parmesangratinerad blomkål. Ostfylld baconlindad kycklingfilé i gräddsås 4 port4 st kycklingfiléer200 gr smaksatt färskost (jag tog flödeost med pikantsmak och lite riven Boxholms chiliost)2 paket bacon2 msk smörGräddsås. Ostfylld baconlindad kycklingfilé i gräddsås 4 port. 4 st kycklingfiléer
Lägg kycklingfiléerna i en smord form. 4 kycklingfiléer. Häll på grädden och smula över hönsbuljongen. Blanda parmesanost, ströbröd, citronpeppar och persilja
Parmesangratineradkycklingfilé med krämigt rödbetsfräs. Parmesangratinerad laxfilé. Laxen och den krämiga risonotton serverad med citronen som varit med i ugnen, finhackad rödlök samt lite grön körvel