Paprikafisk recept

Paprikafisk

Paprikafisk

Då var det dags för ett fiskrecept igen. Denna gång i form av torsk med ett krämigt täcke av bland annat crème fraîche och ajvar
Paprikafisk

Paprikafisk

341 kcal27,9 g protein11 g fett29,4 g kolhydraterPaprikafisk, 3 port400 g Alaska Pollock eller annan vit fisksalt, peppar85 g ajvar relish stark (ca 1/4 dl)167 g matlagningsgrädde (knappt 2 dl)5 g hackad, fryst persilja (ca 1 ½ msk)26 g riven ost (3/4 dl)1. Paprikafisk, 3 port
Paprikafisk med tacochipstäcke

Paprikafisk med tacochipstäcke

Ugn. 225 grader. 1. Smörj en ugnssäker form och lägg fisken i formen. Salta och peppra. 2. Blanda ajvar relish med yoghurt eller minifraiche och bred det över fisken
Paprikafisk

Paprikafisk

3 bitar torsk. 1 förpackning abbas sås med dillsmak. 2 msk riven ost. 1 msk hackad dill. 1 röd paprika, hackad
Paprikafisk med kokt potatis

Paprikafisk med kokt potatis

Dela och lägg fiskfiléerna i en eller två ugnssäkra formar. Salta och peppra fisken. Kärna ur paprikorna och skär dem i strimlor
Paprikafisk med tacochipstäcke

Paprikafisk med tacochipstäcke

Smörj en ugnssäker form och lägg fisken i formen. Salta och peppra. Blanda ajvar relish med yoghurt eller minifraiche och bred det över fisken
Gott med paprikafisk!

Gott med paprikafisk!

Hoppsan vad tiden går fort. Jag och min lilla familj påbörjar semestern denna veckan här och inleder med att riva badrummet
Paprikafisk i ugn

Paprikafisk i ugn

God fisk i ugnen med krämigt täcke4 personer400 gr torskfilé2 gröna paprikor av lite mindre modell2 gula paprikor av lite mindre modell1 stor rödlök2 vitlöksklyftor1 dl gräddfil100 gr cream cheese1/2 msk maizena mjölmatoljaPaprikapulvertimjanchiliflakessalt och pepparDela paprikan och ta ur kärnorna skär den sen i stora bitar, skala löken och skär den i klyftor

Paprikafisk

PAPRIKAFISK. Ajvar relish, den mustiga ungerska paprikapurén, är en underbar invandrare på konservhyllan
Fiskfylld röd paprika med gryn- och fetaostsallad

Fiskfylld röd paprika med gryn- och fetaostsallad

Servera med paprikafisken. Skär bort undersidan på paprikan (där skaftet sitter) och tag ur fröna. Skär fiskfiléerna i mindre bitar, lägg över i en bunke, tillsätt olivoljan, salta och peppra, rör om

Paprikafisk

Strimla purjolök och skär paprikan i mindre bitar. Fräs Paprika och purjolök i oljan i en kastrull. Rör ner Crème fraiche, grädde och buljongtärning, låt koka upp

Paprikafisk (dagisrecept)

Tina fisken så mycket att den kan skäras i ½ cm tjocka skivor. Dela, kärna ur och strimla paprikorna. Smält matfettet i en vid kastrull, fräs curryn en stund och lägg i paprikastrimlorna

Paprikafisk

Skär fisken i rejäla bitar, salta lätt och lägg tätt i en smord form. Rör ihop crème fraiche och ajvar relish och dragon och bred över fisken

Paprikafisk Birgitte

Skölj ioch strimla purjolök. Lägg den i en låg vid gryta typ traktörpanna. Tina fryst fiosk t ex torsk, Så mycket att du kan skära den i skivor

Paprikafisk med sting

Skär fisken i bitar på ca 2x2 cm. Lägg i en smord ugnsfast form. Salta och peppra. Värm creme fraiche och vitlökssmör så att det smälter samman

Paprikafisk med tacochipstäcke

1.  Smörj en ugnssäker form och lägg fisken i formen. Salta och peppra. 2.  Blanda ajvar relish med yoghurt eller minifraiche och bred det över fisken

Paprikafisk med kokt potatis

1.  Dela och lägg fiskfiléerna i en eller två ugnssäkra formar. Salta och peppra fisken. 2.  Kärna ur paprikorna och skär dem i strimlor