Pappardelle recept

Pappardelle med kantareller och mascarpone

Pappardelle med kantareller och mascarpone

4 400 g pappardelle 500 g kantareller, karljohans, trattkantareller eller kastanjechampinjoner 3 schalottenlökar 3 vitlöksklyftor 1 msk finhackad chilifrukt (t ex spansk peppar) 1 dl torrt vitt vin 1 msk konc kycklingfond eller grönsaksfond 1 dl mascarpone (à ca 100 g) 1 1/2 dl finriven parmesanost hackad bladpersilja 2 msk olivolja 1/2 tsk salt 1 krm nymalen svartpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Pappardelle med färska grönsaker och valnötter

Pappardelle med färska grönsaker och valnötter

400 g pappardelle. 400 g pappardelle 75 g färska små gröna ärter 1-2 zucchini 2 morötter 2 vitlöksklyftor 250 g färsk babyspenat 1 näve färsk oregano 1 dl valnötter ca 1 msk flytande honung 1,5 dl persilja olivolja salt, svartpeppar
Pappardelle med salsiccia, vitt vin och tomat

Pappardelle med salsiccia, vitt vin och tomat

500 g pappardelle, kokt enligt anvisning på paketet. 500 g pappardelle, kokt enligt anvisning på paketet 500 g rå salsicciakorv 4 msk olivolja 2 st vitlöksklyftor, tunt skivade 0,5 st röd chili, hackad 2 st tomater, tärnade 2 dl vitt vin 1 kruka persilja, hackad salt och svartpeppar rikligt med riven parmesanost
Pappardelle con salsiccia

Pappardelle con salsiccia

500 g pappardelle. Dra skinnet av korven och skär den i små bitar. Dela tomaterna och skär dem i små bitar
Pappardelle con Salcicca

Pappardelle con Salcicca

Detta behövs till 4 hungriga 2 pkt färsk pasta (tagiatelle typ )4 starka korvar (Salciccia el Coritzo)4 tomater1 gul lök1 vitlöksklyfta½ kruka färsk basilikaSalt o pepparOlivolja100 g riven parmesanHacka all lök (gul o vit) o fräs i en rejäl skvätt olivolja
Pappardelle con salsiccia

Pappardelle con salsiccia

500 g pappardelle (fettuccine eller annan bandpasta) 250 g grynig italiensk korv (t ex salsiccia) 4 tomater 0,5 gul lök, finhackad 1 schalottenlök, finhackad 1 klyfta vitlök, finhackad 5 färska basilikablad, strimlade 4 msk olivolja salt svartpeppar parmesanost, riven
Pappardelle med het chorizo

Pappardelle med het chorizo

Finhacka lök, chili och vitlök. Skiva chorizokorven. Stek lök, vitlök och chili i olivolja. Tillsätt chorizo och stek i 5 minuter
Pappardelle med svamp, fetaost, dill och citron

Pappardelle med svamp, fetaost, dill och citron

400 g pappardelle 2 bananschalottenlökar, skalade och finhackade 1 röd chilifrukt, finhackad 2 citroner, finrivet skal och saft 0,75 dl olivolja, mild 2 g äggula 150 g fetaost 400 g svamp, t ex skogschampinjoner eller kantareller 1 kruka färsk dill, hackad salt peppar olivolja, till stekning
Pappardelle med krämig Tomat- & Baconsås

Pappardelle med krämig Tomat- & Baconsås

400 gram Färsk Pasta (pappardelle el. 400 gram Färsk Pasta (pappardelle el. En egenkomponerad pastasås med bacon, tomater, bladpersilja och tomatpesto
Pappardelle bolognese bianco

Pappardelle bolognese bianco

Pappardelle Bolognese Bianco är en väldigt smakrik och enkel pasta som passar utmärkt till både middag och lunch