Tillsätt bladspenat och paneer i bitar och låt de bli varma. 1 msk garam masala. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 100 g cashewnötter 1 gul lök 3 vitlöksklyftor 1 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja 2 msk riven färsk ingefära 1 tsk malen gurkmeja 1 msk garam masala 1 burk konserverade hela tomater á 400g 2 dl Arla Köket® vispgrädde 80 g bladspenat 200 g halloumi 1 tsk salt Till servering
Tillsätt paneermasala-kryddan, magaz, cashew paste, grädde & salt. Dela upp paneer i småkuber. Tillsätt vatten och och paneer och puttra i 5 min. Dekorera med färsk koriander 300 gPaneer. 1Msk paneermasala-krydda
Palak paneer är egentligen en indisk rätt med en särskild färskost (paneer). Palak paneer med tomat och halloumi, 4 portioner. 1 msk garam masala. Fräs lök, vitlök, ingefära, tomatpuré och garam masala i 3-4 minuter. Palak paneer med tomat och halloumi, 4 portioner
Valet av mat denna gång föll på chilli paneer, en av mina absoluta favoriträtter. Ja, alla paneerrätter gillar jag men mutter paneer och chili paneer gillas lite extra
ex spiskummin, kardemumma och garam masala. Palak paneer, har du hört talas om det tidigare. Tack vare vår (fd-bloggar)vän Amy, som fick oss att börja laga (och Anki att äntligen äta) indisk mat för några år sedan, så hade vi lite koll på vad både palak och paneer är