Paneer masala recept

Paneer masala - Recept | Arla

Paneer masala - Recept | Arla

Tillsätt bladspenat och paneer i bitar och låt de bli varma. 1 msk garam masala. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 100 g cashewnötter 1 gul lök 3 vitlöksklyftor 1 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja 2 msk riven färsk ingefära 1 tsk malen gurkmeja 1 msk garam masala 1 burk konserverade hela tomater á 400g 2 dl Arla Köket® vispgrädde 80 g bladspenat 200 g halloumi 1 tsk salt Till servering
Paneer tikka masala

Paneer tikka masala

Paneer tikka masala går att laga på lite olika sätt, här kommer ett av sätten. Som jag tidigare har skrivit är paneer en färskost som görs på mjölk
Paneer Masala

Paneer Masala

Tillsätt paneermasala-kryddan, magaz, cashew paste, grädde & salt. Dela upp paneer i småkuber. Tillsätt vatten och och paneer och puttra i 5 min. Dekorera med färsk koriander 300 gPaneer. 1Msk paneermasala-krydda
Palak paneer med tomat och halloumi

Palak paneer med tomat och halloumi

4 4 port ris 1 schalottenlök 2 vitlöksklyftor 2 tomater 2 msk riven ingefära 3 msk olivolja 2 msk tomatpuré 1 msk garam masala 390 g krossade tomater 1 dl vitt matlagningsvin 2 dl vispgrädde 1 grönsaksbuljongtärning 200 g spenat 400 g halloumiost 2 krm salt Lägg till i inköpslistan
Palak Paneer på Muurikka

Palak Paneer på Muurikka

Börja med att massera in garam masala i kycklingen och låt den stå en stund. Fräs sedan lök, garam masala, tomatpuré och chili ett par minuter
Palak paneer med halloumi

Palak paneer med halloumi

Lägg i kumminfrön och gurkmeja och låt fräsa innan du lägger i tomatpuré, vatten, chilipulver och garam masala
Palak paneer med tomat och halloumi

Palak paneer med tomat och halloumi

4 4 port ris 1 schalottenlök 2 vitlöksklyftor 2 tomater 2 msk riven ingefära 3 msk olivolja 2 msk tomatpuré 1 msk garam masala 390 g krossade tomater 1 dl vitt matlagningsvin 2 dl vispgrädde 1 grönsaksbuljongtärning 200 g färsk spenat 400 g halloumiost 2 krm salt Lägg till i inköpslistan
Palak paneer med ris

Palak paneer med ris

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Palak paneer 1 st gul lök 2 klyfta(or) vitlök 2 msk färsk ingefära 200 gram tomat(er) 3 msk olivolja 1 msk garam masala 1 tsk torkad gurkmeja 2 msk tomatpuré 1,5 dl vitt matlagningsvin 400 gram krossade tomater 250 ml Havregrädde 1 msk grönsaksbuljong 450 gram paneer 0,5 msk olivolja 125 gram bladspenat 1 krm salt 1 krm svartpeppar Tillbehör 3 dl basmatiris 0,5 st gurka 200 gram tomat(er) 0,5 tsk torkad mynta 2 krm salt 2 tsk olivolja Köp receptet Näringsvärde Kcal
Palak paneer med tomat och halloumi

Palak paneer med tomat och halloumi

Palak paneer är egentligen en indisk rätt med en särskild färskost (paneer). Palak paneer med tomat och halloumi, 4 portioner. 1 msk garam masala. Fräs lök, vitlök, ingefära, tomatpuré och garam masala i 3-4 minuter. Palak paneer med tomat och halloumi, 4 portioner
Palak paneer och dhal

Palak paneer och dhal

Palak Paneer. Paneer är en indisk färskost som kokas av mjölk och citronsaft, och sedan silas och pressas
Chilli paneer med naan hos kaki

Chilli paneer med naan hos kaki

Valet av mat denna gång föll på chilli paneer, en av mina absoluta favoriträtter. Ja, alla paneerrätter gillar jag men mutter paneer och chili paneer gillas lite extra
Palak paneer med halloumiost och raita

Palak paneer med halloumiost och raita

ex spiskummin, kardemumma och garam masala. Palak paneer, har du hört talas om det tidigare. Tack vare vår (fd-bloggar)vän Amy, som fick oss att börja laga (och Anki att äntligen äta) indisk mat för några år sedan, så hade vi lite koll på vad både palak och paneer är