Hetta upp smör och olja. Stek löken mjuk. Lägg i kumminfrön och gurkmeja och låt fräsa innan du lägger i tomatpuré, vatten, chilipulver och garam masala
Palak paneer är egentligen en indisk rätt med en särskild färskost (paneer). Palak paneer med tomat och halloumi, 4 portioner. Palak paneer med tomat och halloumi, 4 portioner
Den här rätten finns på de flesta Indiska resturanger i Sverige. Den kan variera ganska mycket i både smak och utseende oftast beroende på hur mycket spenat man använder och om man använder tomat i den
Palak paneer, har du hört talas om det tidigare. Tack vare vår (fd-bloggar)vän Amy, som fick oss att börja laga (och Anki att äntligen äta) indisk mat för några år sedan, så hade vi lite koll på vad både palak och paneer är
Ett av bloggens mer populära recept genom alla tider är min Palak Paneer. Så, här kommer helt enkelt ett litet snabbinlägg med en uppdaterad vegansk version av min klassiska Palak Paneer, hoppas ni gillar det